Search This Blog

Thursday, May 21, 2009

Syok Sendiri

Aku tertawa sendiri. Rasa macam satu jenaka pula

Untuk menghilangkan rasa bosan sebelum aku berangkat tidur & bagi mengambil masa 4 jam selepas aku makan malam pada pukul 10 tadi untuk membenarkan proses pencernaan yang baik, seperti biasa aku akan melayari internet & laman Facebook yang telah menjadi suatu laman rutinku.



Suka-suka menceroboh profil orang aku terpanggil untuk menjawab satu kuiz yang terdapat di profil orang berkenaan & kuiz itu diberi nama,




"HOW WELL DO YOU KNOW MEN?"




*clap clap clap* Tepuk tangan sikit!




Aku pun menjawab dengan tenang & dimulakan dengan Bismillah.



Berikut adalah keputusan kuiz yang telah diberikan serta-merta tadi (tak macam keputusan peperiksaan UiTM, lambat betul! Hmmphhh);




Hmm bacalah sendiri. Rasa macam hebat pun ada juga *ketawa perasan*


Lucu lah keputusan ni. Sedangkan aku rasa lelaki adalah makhluk yang sangat sangat sangat sangat sangat sukar untuk dimengerti (tapi tak sesukar memahami wanita lah, of course i admit).



I repeat, sangat sangat sangat sangat sangat sukar untuk dimengerti :-S




*mengeluh mengeluh & terus mengeluh*

5 comments:

  1. b to the u to the l to the l to the s to the h to the i to the i to the t

    ReplyDelete
  2. yeap...men sgt ssh utk dimengerti n yet lg ssh utk MENGERTI.

    ReplyDelete
  3. terima kasih kepada penyokong saya :D

    ReplyDelete
  4. alah mesti ade google, kan?
    ;)

    ReplyDelete

Hanya yang konstruktif dan membina.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger......