Search This Blog

Wednesday, April 20, 2011

LAZY WEEK ENDS HERE!

  
Hai, saya Diyanah dan saya pemalas.


Halo halo*congak*  Gahhh, dah 6 hari kat rumah?!  Why why whyyyyy rasa macam baru sehari dua?!  T_T


Yes yes, I've been home since last Friday memandu seperti biasa (ceh, macam sejak tahun lepas pulak kan drive sendiri -_-") untuk pulang ke rumah kali tu ada 2 orang peneman Maslinda dan Izura.  Muah muah terima kasih you'allz.  Siod diorang siap main shift tidur lepas Gambang tukar co-pilot (walaupun dua-dua tak drive).  Takpa takpa, janji ada teman mengumpat.  Eh?!


And another yes yes, balik untuk study week katanya.  Since our paper only starts on the 27th so I decided to laze for a week and another week strictly for revisions (insyaAllah insyaAllah)So dah nak seminggu ni, bermakna esok saya harus pulang ya, ya ya harus pulang.  Ya ya, ke Dungun.  Apa?  Oh tidak tidak, bukan ke rumah suami.  Ya?  Oh ya ya, saya belum berumahtangga.



Amende ni woi?!


*ehem ehem*  Sorry.  Okay . . .


Sementara minggu malas masih berbaki sikit ni mari kita hapdet blog ya ya?  Mula esok tak boleh malas ya ya?  Masa drive pun kena bincang hal pelajaran sahaja dengan Izura ya ya?  Jangan mengumpat, ya ya?


Jap, ingat balik sikit-sikit apa jadi masa kat rumah.  Hmm hmm.  Ouwhhh yes yes, my brother is finally engaged!  Yes yes.  What?  No no, tak nak bagitahu siapa.  It's for you to find out.  Ceh.  Here are some photos:


Hihi segan-segan comel dua-dua.

Anywhere also can gossip meh.

Alang, jangan terkezut sangat please dengar si double chin punya fitnah Shahir AF pernah ajak dia couple.



Hmm hmm, what else?  Went grocery shopping with mum.  Sent and fetched sister and brothers.  Oh yes, watched movie with Fahmi & LiyaWent to Putrajaya to visit Abang & family.  Hung out with beloved Shairah Sharif.  Other than eating, this is what we're good at:


Pfft~  That's double chin at the back, showing off.


We sang mostly killer rock songs, haha  -_-"  Thanks Shairah for yet another amazing outing :)


Alhamdulillah, finally opened two new bank accountsOne for performing Hajj well of course at Tabung Haji and another for our future (insyaAllah) at CIMB BankThanks for the company, mister.


Hmm hmm.  Right, dapat jugak rasa Tutti Frutti walaupun terpaksa meredah hujan ribut sampai kasut baru beli dari Yo basah seluar jeans basah, wuuu T_T  Sokay.  Pengorbanan tu.  Makan tetap makan!  Anywayssssss, rabak poket orang tua entah berapa gram dibedalnya.  Tu la, masa amek tu tamak sangat!  Kan dah.  Ahahaha.  Yes yes, terima kasih saudari Shairah sekali lagi kerana telah memberi direction ke situ walaupun tak berapa membantu.  Keh keh keh.  Mari mari tonton:



Cubaan menunjuk-nunjuk bukti memang telah pergi ke Tutti Frutti!

Cubaan menunjuk-nunjuk bahawa saya dan encik memang tamak orangnya.

Cubaan menunjuk-nunjuk bukti encik tak mahu rasa menyesal dah spend banyak maka harus makan sehabis licin!

So . . . . dah pukul 11 lebih.  Nak gerak esok pagi-pagi.  Yes yes, drive lagi.  Sorry?  Aa yes yes, tak kemas apa-apa pun lagi.




*sigh* :(


Dengan ini saya mengisytiharkan,
 minggu malas berakhir sekarang!



Ps.  All the best semua untuk peperiksaan akhir :)  Aku mintak maaf selalu buat kau orang rasa jengkel.

 

10 comments:

  1. bertuahnya ada minggu belajaq.ikin takdak pun.
    T.T

    ReplyDelete
  2. ktorang ada ni pun sbb nk bg laluan kat budak dip habiskan paper dlu, hehe. klau tah mmg ktorang pn cuti sehari dua je la kut

    ReplyDelete
  3. gambar sarung cincin tu macam fake sebab dinding belakang pelik. ha ha. btw, tak digalakkan berTutti Frutti waktu hujan. sejuk gigi.

    ReplyDelete
  4. haha mungkin. eleh, sejuk gigi kunun tp dia beriya-iya habiskan.

    ReplyDelete
  5. mahal woo. kena lah habiskan selicin-licinnya.

    ReplyDelete
  6. alaaa sorry la. nanti saya ganti

    ReplyDelete
  7. sokay dear. bukan selalu kan. next time kita bertutti frutti semula.

    ReplyDelete
  8. next time kita bawak aisyah dan caca jum? ;)

    ReplyDelete
  9. haha pun boleh. kita mintak curd curdle belanjaaaa ;D

    ReplyDelete

Hanya yang konstruktif dan membina.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger......