Search This Blog

Friday, August 5, 2011

Saya Anggun Berbaju Kurung

Contest lagi contest lagi mari mari join lagi.
Sejak diperkenalkan dengan contest & giveaway lah apa bagai semua oleh Ain Syazwani kadang-kadang tu rajin je nak masuk pertandingan blogger-blogger rajin lagi kaya ni buat.  Hehe.  Tu pun kalau ada kelapangan & contest tu menarik la  ;)


Bismillahirrahmanirrahim.
Kali ni nak join contest ni ha dapat link pun dari Cik Abang Khairi Khadzir sebab dia dah join dulu.  Hehe.  Saya ni duk meniru orang je.


Nak tahu cara nak join contest ni dan syarat-syarat serta panduannya?  (acehhh)  Klik banner bawah ni:


Comel pula kartun gadis ni.


Gambar yang nak dipertaruhkan kononnya adalah yang ini:

Err, kurung moden pun diterima kan?  Hehe.


Cerita di sebalik gambar ni ek?  Erm gambar ni diambil selepas selesai sudah majlis makan malam program saya [OM221 - Bach. in Office Systems Management (Hons.)] di Dewan Bidara, Hotel UiTM Terengganu di Dungun.  Saja taruk gambar ni feeling feeling rindu zaman badan maintain okay lagi sekarang dah macam tong dram pun ada T_T  Sayu hati ni tau.  HAHA.  Majlis makan malam tu sangat seronok sebab masa tu akhirnya dapat bergambar dengan abang senior saya dah crush setahun lebih dah!  Hehe.  Gatal memang gatal tapi lepas daripada tu la boleh kenal dia agak rapat then tau dia pun memang gatal orangnya so saya hampa so saya berhenti suka dia.  Dah macam cerita apa la pulak ni -___-"


Secara jujurnya tak begitu mengharap nak menang.  Cuma macam best je share gambar pakai baju kurung ni yang rata-rata anak gadis kita sekarang susah nak jadikan pakaian harian kan?  :)  Comel contest ni, hehe.  Lagipun saja-saja bosan ni sementara nak pergi ke dapur kejap lagi siapkan juadah berbuka (macam la sendiri masak).  Kalau ada rezeki nak menang, Alhamdulillah.  Untung-untung dapat topap boleh calling calling cinta hati.  Pfft


Selamat berbuka semua!

Ps.  Kesayanganku Ain Syazwani, mari bertanding bersama?  ;D

19 comments:

  1. time dinner baru ada rasa nak beli baju lain sikit ;p thanks thanks thanks awk!

    ReplyDelete
  2. kau beli baju ni kat mana eh?

    ReplyDelete
  3. kedai peace je, pkns tu. awat? nak let go dh pun, preloved :)

    ReplyDelete
  4. Salam ^^,
    Terima Kasih sebab sudi memeriahkan Contest Baju Melayu & Baju Kurung by Aneff Marhfiz :)

    jangan lupa untuk singgah selalu kat blog AM ya !

    have a nice day and good luck !

    ReplyDelete
  5. :) sama2. insyaAllah. you too, thanks!

    ReplyDelete
  6. laa, nak let go dah? sayangnye. huhu

    ReplyDelete
  7. tak nak selalu sgt pakai baju cantik2. nnt masa kawin dh tak nmpk special ;D

    ReplyDelete
  8. ame singgah nak wish good luck nie ! good luck . :)) ehh , meh tengok gambar ame yang segak berbaju melayu pule .

    http://pucukandubi.blogspot.com/2011/08/saya-segak-berbaju-melayu.html

    and Selamat Hari Raya too . -.-

    ReplyDelete
  9. hey thanks ame :) yes yes will do. selamat hari raya juga

    ReplyDelete
  10. gud luck...

    aku pun join la..
    haha..

    http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/contest-saya-segak-berbaju-melayu.html

    ReplyDelete
  11. maisharah; terima kasih :) alhamdulillah dh shortlisted. hehe

    ice lemon tea; alamak. baju je ke? ;p thanks

    ReplyDelete
  12. tahniah2 .. dh jadi tOp 25 cntest baju berbaju ni hehe .. selamat hari raya .. N gudluck

    ReplyDelete

Hanya yang konstruktif dan membina.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger......