Search This Blog

Friday, March 13, 2009

There's a saying,

"Fight / solve your problems INTELLIGENTLY,
not EMOTIONALLY"

I'll try, daddy :)

7 comments:

  1. yup :)
    too bad i can't apply it >.<

    ReplyDelete
  2. u should exercise a lot, (I mean, a lot) that way, hopefully, you can increase the fluids in your brain (the extra fluid protects your brain from vigorous collision caused by extreme activities), making your cerebrum smaller, and thus, making you less emotional, just like men are created. when you are less emotional, you can make better decisions.

    hahah. ;p

    ReplyDelete
  3. Aku pun selalu ada masalah emosi.
    Guess i've got brain problems too!;)

    Mungkin aku patut ikut nasihat Aisyah nerd ni. Bolehlah aku kuruskan badan skali, manalah tahu satu hari nanti aku kurus, macam dia! Haha;)

    ReplyDelete
  4. TO AISYAH NERD:
    first of all, sejak bila kau jadi nerd?
    thanks for the scientific explanation. tp cne ttbe kau hebat ni? haha

    TO NON:
    haha suma org bermasalah otak kut. sikit banyak je. aku overdose dh

    aisyah nerd ni mmg poyo dlm bab bg nsht ;p
    dia bkn kurus la weh, keding dh. cleavage pn xde. lalalala

    ReplyDelete
  5. discover channel babe, discovery channel. *buat suara dramatic*



    hahahaha.


    TO NON and DEE:
    saya tak keding saya tak kurus. saya ada double chin and buntut saya sgt besar.

    tak caya, tanya Fad.

    HAHAH!

    sekian, terima kasih.

    ReplyDelete
  6. To DyanaYunus:
    Dia keding ke? Dah tu kenapa dia selalu mengadu dia gemuk? Cleavage tiada tidak mengapa, janji buntut ada, tu yang aset!

    To Aisyah Nerd:
    Double chin tu tak berani sentuh, takut menangis pula!;)

    Tanya Fad? Sangat tak statement!;)

    ReplyDelete

Hanya yang konstruktif dan membina.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger......