Search This Blog

Saturday, November 6, 2010

Aku bukan pengikut trend.

Ke hadapan sesiapa yang berkenaan / bermurah hati / hensem / cantik / kaya,
saya mahukan ini ya?



Memang, memang saya tak ikut trend terkini hiburan sensasi dengan iPhone 4 lah, BB Torch lah, Windows 7 lah, HTC lah, apa lah.  Saya ni biasa-biasa saja.  Hue hue hue

Sila belanja ya, haa sila sila.

Oh lupa, Vivaz Pro namanya ;)

12 comments:

  1. kawan abah pun suka dengan Vivaz Pro ni. dia pun nak beli. entah apa yang best pun abah tak tau.

    ReplyDelete
  2. kawan? jeng3 ;p haha. ntah, d pun tak tau. mcm best je main qwerty :) and and and video dia HD rasanya

    ReplyDelete
  3. rasanya iphone lagi mantap kot dari vivaz pro ni.

    ReplyDelete
  4. ntah. iphone tak nak la, sama dgn ayah nnt. haha. kalau ayah d nk bg free d terima la hoho

    ReplyDelete
  5. saya. sebab hari tu ayah offer iPad saya segan silu menolak. haihhh *menyesal* ho ho

    ReplyDelete
  6. iPad sangat rugi untuk ditolak. tapi jika tiada kepentingan untuk Dee, tak salahlah untuk ditolak. tapi kalau untuk abah....*sambung geleng kepala*

    ReplyDelete
  7. apa kepentingannya untuk abah? hmm

    ReplyDelete
  8. senang kalau nak melukis. terus saja calit di skrin. tak perlu cpu, mouse, etc. lagi pun boleh simpan dalam beg, helmet dan juga poket baju. mudah bukan?

    ReplyDelete
  9. ok fine. pergi beli sekarang jangan banyak bunyi

    ReplyDelete

Hanya yang konstruktif dan membina.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger......